KUN KAIKKI ON JO TAPAHTUNUT - YHÄ ON VASTAANOTTAMISEN AIKA!

Perjantai 7.4.2023 klo 13.59


Kun kaikki on jo tapahtunut! - evankeliumeista voit sen lukea vaikka nyt pääsiäispyhinä. Ristillä Vapahtajamme sanoi: "Se on täytetty" (Joh. 19: 30). Syntimme on sovitettu!

Vaan kaikki tapahtuu myös nyt! Pääsiäispyhinä seuraamme erityisellä tavalla Herran askelissa Hänen kärsimystietänsä Golgatalle asti ja lopulta ylösnousemuksen riemuun.

Kaikki tämä tapahtui myös eilen kiirastorstaina Klaukkalan kirkossa Gospelpassio Magdalenassa - huikea matka kuoleman, surun ja tappion tunnelmien kautta riemuun voittaneen Ylösnousseen seurassa! Suurkiitos kaikille gospelpassion toteuttajille!!

Huom. Vielä ehdit mukaan Gospelpassio Magdalenaan Klaukkalan kirkkoon - tänään pitkäperjantaina kello 19.30 ja huomenna 8.4., lankalauantaina, Jeesuksen haudassa levon päivänä, samoin kello 19.30.

Myös tuhlaamista tapahtuu tänäkin päivänä. Nurmijärven kirkossa tänään aamulla saarnasin kahdesta suurimmasta tuhlarista. Ehkä yllätyt, kun sanon, että suurin tuhlari on Jumala. Juuri Hän kuitenkin tuhlaa ylivuotavasti rakkauttaan meihin niin luomakunnan kauneudessa kuin juuri tarjoamalla ristin sovintoveren armoa jokaiselle. Entä se toinen tuhlari? Toinen tuhlari on ihminen - ihminen, jolle ei armo kelpaa, vaan elämän paras asia, Jeesuksen rakkaus, on menossa sivu suun. Siksi, et varmasti halua tuhlata elämäsi tilaisuutta eli otathan vastaan Ensimmäisen Tuhlarin tarjoaman ihmeellisen Jumalan laupeudesta ja armosta elämisen lahjan.

Siunattua ristin ja ylösnousemuksen pääsiäistä!